Villányi memntó
Villányi mementó, azaz Vince 2020
2020-01-24
Nicole Schmidt
Wine.Perceptions értékelés
2020-05-22

Egy nehéz nap éjszakája

ABBEY ROAD WINE TASTI

Psychedelic Beatles Songs tematikában adott koncertet hazánk elsőszámú Beatles tribute zenekara. Február 21-én a The BlackBirds jóvoltából életre kelt a Beatles fantáziadús világa az A38 Hajón.

Beatles, ahogy ritkán hallod! A The BlackBirds a legnagyobb slágerek mellett megszóllaltatta a kevésbé ismert, koncerteken ritkábban hallott dalokat is. A Beatlesnek volt egy ilyen világa is. Egy pszichedelikus univerzum, ahol kaleidoszkóp szemű lányról, újságpapír taxiról, üveghagymáról és rozmárról énekeltek… A dalszerzői rutin, a kulturális változások és a tudatmódosító szerek hatására 1966-tól olyan dalok születtek a The Beatles zenei műhelyében, melyhez foghatót addig el sem lehetett képzelni. A The Blackbirds pszichedelikus Beatles műsorában nem csak a sokszor hallott slágerek, hanem rengeteg elvontabb és érdekesebb szám is helyet kapott (I Am The Walrus, Lucy in the Sky with Diamonds, Tomorrow Never Knows, Lovely Rita, Yer Blues, I’ve Got A Feeling, Come Together, stb.)

Psychedelic Beatles Songs

BlackBirds in A38

Liverpoolban a TOP 5 Beatlest játszó zenekar közé sorolt THE BLACKBIRDS már 16 éve tartja életben a Beatles dalokat színpadon. Teszi ezt nem csak Magyarországon, hanem világszerte; Liverpooltól Kanadáig. Az autentikus megszólalás, a korabeli hangszerek és a végtelen Beatles-imádat minden fellépésük elengedhetetlen része.

A est érdekessége volt, hogy a Cult of Wine Villány művészpince is részt vett az eseményen, mint kiállító. A Metro Klub után, most az A38-as hajón ismételten lehetett kóstolni a Villányi Abbey Road Cuvée-ét. A kóstoló nagyon nagy siker volt, biztos, hogy a jövőben is szervezünk ilyen együttműködést! Ismét sikeresen egy asztalhoz ültettük a kultúrát és a kulturált borfogyasztást! Külön öröm volt számunkra, hogy a Strawberry Fields Forever, Magical Mystery Tour és a Helter Skelter is elhangzott a programban. Hihetetlen hangulat jellemezte a programot végig. Valamint szintén újdonság, hogy ettől a héttől a zenekar oldalán is lehet már A villányi Abbey Road cuvé bort online rendelni. Ime a BlackBirds oldal elérhetősége:

https://www.blackbirds.hu/shop/a-villanyi-abbey-road-cuvee-bor-2015

A villányi Abbey Road cuvée 2015