Üzlet

Villányi Grand (2007)
2020-07-14
Az Ős Kaján Kékfrankos 2015 (6 palackos kiszerelés)
2020-11-23

A villányi Abbey Road cuvée 2015 (6 palackos kiszerelés)

12000 Ft

Leírás

A villányi Abbey Road cuvée 2015 (6 x 750 ml – 6 palack csomagban)

A Művészpince megint egy nagy álmot valósított meg Villányban. Egy klasszikus angol utca és egy bordói házasítás adja meg A villányi Abbey Road cuvée történetét. Sok Cabernet Sauvignon és Cabernet Franc társaságában, majd tettünk hozzá egy cseppnyi Merlot a gyümölcsösebb, meggybefőtes íz és illatvilágért, de vigyázva arra, hogy a test, a gerinc megmaradjon. Ennek tükrében álmodtuk meg a tökéletes komplexitást és ennek a kettősségnek a játéka alkotja meg az igazi gasztrobor jellegét valamint ugyancsak ez kelti életre A villányi Abbey Road cuvée világát is.

2015-ös szüretelés

Intenzív illatvilága, azonnal utal a nagyharsányi és kisharsányi termőhelyekre. A másodlagos ízjegyeket megfigyelve, a meggyes ízek mellett felfedezhetőek a szeder, az áfonya, valamint egy kevés keleti fűszerecske is megjelenül. Igazi villányi, kóstolva finom savkészlettel találkozunk, tanninszerkezete karakteres, de nem túlzó. Szerkezete inkább feszes, teste közepes, a bor dekantálás nélkül is fogyasztható. 

A villányi Abbey Road…

Mint ahogy miden borunknál a tökéletes minőség, az alázat és a hagyomány tisztelete alapkövetelmény, ugyanúgy a bor üzenete és mondanivalója is szent számunkra.

A jelenlegi címke egy klasszikus album lemezborítójára utal, amit a The Beatles alkotott pontosan 50 évvel ezelőtt (1969). Az album mind zeneileg, mind lemezborítóban ikonikussá vált ebben a fél évszázadban… Az Abbey Road nevet az utcáról kapta, ahol az Abbey Road Stúdió is található (Abbey jelentés magyarul: kolostor, apátság). A stúdióban számos legendás lemez készült, többek között olyan klasszikus Pink Floyd alkotások, mint a Dark side of the Moon és Wish You Were Here.

A “gyalogátkelős” kép, mikor a 4 beattle átmegy az úton, megmagyarázhatatlanul nagy hatással volt az emberek többségére. Minden mítosz, összeesküvés-elmélet, háttér információ megtalálható az alábbi linken: https://www.blackbirds.hu/beatles-aktak-blog

A címke képe természetesen tiszteleg a The Beatles munkássága felé, de sokkal nagyobb fontosságú az hogy higgyünk magunkban és a társainkban. Higgyünk abban, hogy ezek a csodák a mi utcánkban is megtörténnek, csak észre kell venni!

Harmadrészben a bor nem akar több lenni, mint egy falusias birtokbor.

 

Vásárolhat kevesebbet is:

A villányi Abbey Road cuvée 2015

 

________________________________________________________

The Abbey Road cuvée in Villány 2015 (6 x 750 ml – 6 bottles in package)

The Art Winery once again realized a big dream in Villány. A classic English street and a Bordeaux blend give the story of the Abbey Road cuvée in Villány. In the company of many Cabernet Sauvignon and Cabernet Franc, we then added a drop of Merlot for a more fruity, cherry-flavored flavor and aroma, but taking care to keep the body, the spine. In light of this, we dreamed of perfect complexity and the play of this duality forms the character of true gastro wine.

2015 harvest

Its intense aroma, it immediately refers to the production places of Nagyharsány and Kisharsány. Observing the secondary flavors, in addition to the sour cherry flavors, blackberries, blueberries, and a few oriental spices can also be seen. We meet a real Villány, tasting fine acid supply, its tannin structure is characteristic, but not excessive. Its structure is rather tight, its body is medium, the wine can be consumed without decanting.

The Abbey Road in Villány …
Just as perfect quality, humility and respect for tradition are basic requirements for all our wines, so the message and message of the wine is sacred to us.

The current label refers to the album cover of a classic album created by The Beatles exactly 50 years ago (1969). The album became iconic both musically and in album cover in this half century … It was named Abbey Road from the street where Abbey Road Studio is located (Abbey meaning in Hungarian: monastery, abbey). The studio has produced a number of legendary records, including classic Pink Floyd creations such as Dark side of the Moon and Wish You Were Here.
The “pedestrian crossing” image of the 4 beattle crossing the road had an inexplicably large impact on most people. All myths, conspiracy theories, background information can be found at the following link:  https://www.blackbirds.hu/beatles-aktak-blog 

The image of the label, of course, pays homage to the work of The Beatles, but it is much more important that we believe in ourselves and our peers. Let’s believe that these miracles happen on our streets, you just have to notice!


Third, wine doesn’t want to be more than a village estate wine.

 

You can buy less:

A villányi Abbey Road cuvée 2015

12

Vélemények (0)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„A villányi Abbey Road cuvée 2015 (6 palackos kiszerelés)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.