Blackbirds koncert az A38-as hajón
2020-02-24
wine and soda
Wine&Soda – Nem szól ránk a házmester!
2021-03-15
Nicole Schmidt

Wine Perceptions

Bevezető:

Különösen nagy megtiszteltetés, hogy a franciaországi Wine.Perceptions Châteauneuf-du-Pape városából a Cult of Wine Villány, Művészpince borászatról egy bemutatkozó  publikációt készített, ahol nemzetközileg ismertette a pincészet borászati, kulturális és művészeti tevékenységét.  Átfogó képet adott a Wine&Art tevékenységünkről, melyben kifejtette üzleti stratégiánkat és filozófiánkat is. Eszerint a kiváló prémium kategóriás borok kóstolását kifejezetten ajánljuk magasfokú kulturális, illetve művészeti programokkal, rendezvényekkel társítani.

Élményt kínálunk, nem terméket.

A cikket Nicole Schmidt a Wine.Perceptions vezetője írta. Nagyon jó baráti hangulat jellemezte a közös munkát és a jövőben mindenképpen lesz folytatása a projektnek. Az érdekesség, hogy Nicolenak a művészeti munkáink keltették fel először az érdeklődését és az csak fokozta a szimpátiát, hogy francia szőlőfajtákból készült boraink vannak.

A Félelemnélküli Kislány Cabernet Sauvignon Premium 2013 és a Grand Salvador Premium 2008 cuvée kerültek szakmailag kiértékelésre, melyeket eredeti formájukban az alábbiakban mellékelünk.

Rémai Tamás / Cult of Wine Villány

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Nicole Schmidt’s prologue from wine.perceptions

“So you would imagine how blissful it was for me to learn that Tamas Remai had a winery after already falling in love with his art. It was a very natural process actually. Mr. Remai is very open and ready to talk with you about his wine and the art he creates. His passions shows through his art and the wine I was so fortunate to taste for him. He is extremely kind and professional to work with and I was very pleased to have enjoyed his wine as much as I enjoyed our professional time together. I look forward to a long and continued collaboration in wine and art! Thank you Tamas for trusting me with your amazing wine and my review.”

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Fearless Girl (Félelemnélküli kislány)

Cabernet Sauvignon  2013 Premium

Wine.Perceptions értékelés 2020/április – Wine  Review April of 2020

Original source:

Nicole Schmidt-Wine Journalist (@wine.perceptions) • Instagram-fényképek és -videók

Fearless Girl Cabernet Sauvignon 2013 - Photo by wine.perceptions

Fearless Girl Cabernet Sauvignon 2013 – Photo by wine.perceptions

Grand Salvador Premium 2008

Wine.Perceptions értékelés 2020/április – Wine  Review April of 2020

Original source:

Nicole Schmidt-Wine Journalist (@wine.perceptions) • Instagram-fényképek és -videók

Wine.Perceptions Contact:

Nicole Schmidt

e-mail: wine.perceptions@gmail.com

instagram: https://www.instagram.com/wine.perceptions/

 

Termék információ / Product information:

A félelemnélküli kislány – Cabernet Sauvignon 2013 Premium

Grand Salvador Premium 2008