Wine&Soda – Nem szól ránk a házmester!

Nicole Schmidt
Wine.Perceptions értékelés
2020-05-22
Búcsú a kúriától
2021-08-23
wine and soda

wine&soda

Wine&Soda – Nem szól ránk a házmester!  2021./1

Előzmény

A Wine&Soda 2020.-ban született meg, alapvető célja a magyar fröccskultúra népszerűsítése és bemutatása volt. Az első évadban 5 téma került bemutatásra, amely a folyamatosan növekvő érdeklődés miatt, idén is folytatódik, de egy megújult, egységesebb arculattal. Ami viszont nem változik, hogy továbbra is Rémai Tamás és Cult of Wine Művészpince tolmácsolásában kell életre mind a képi, mind a szöveg kompozíció.

Az első öt szám itt olvasható: Wine&Soda Kultúrfröccs (@wine_and_soda) • Instagram-fényképek és -videók

 

Nem szól ránk a házmester!

A ” Nem szól ránk a házmester” az Illés zenekar “Kéglidal” klasszikus konklúziós mondata utal, hogy ma a Házmester típusú fröccsökkel fogunk foglalkozni. 🍷😊

A házmesteri teendők sose voltak egyszerűek… láthatjuk ahogyan nő a felelősség, úgy egyenes arányosságban emelkedik az alkoholtartalom is.

Receptek:

Kisházmester (Lakó fröccs vagy Sport fröccs): 1 dl bor + 4 dl szóda
Kellemes üdítőital, egésznapos eseményekre.
😊🍷💧💧💧💧

Viceházmester: 2 dl bor + 3dl szóda
Még mindig szóda uralom, de bőven lehet dolgozni is mellette, félnapos összejövetelekre, nem csak segéd-hàzmestereknek.
😀🍷🍷💧💧💧

Házmester: 3 dl bor + 2dl szóda
Megérkeztünk… gyakorlatilag az egyensúly felborulása, a teremtés pillanata ez, illetve az elméleti munka és matematika megszületésének is, a csillagok itt már háborognak, gyakori a tanácsadás és a legkülönfélébb elemzés és statisztikai összehasonlítás, szükség esetén két idegennyelven is.
Vigyázat ez csak negyed napos szabadidős tevékenység!!!
😎🍷🍷🍷💧💧

Háziúr/ Nagyházmester, alias Bivalycsók: 4 db liter bor + 1 dl szóda
Ez már tényleg az a pont, ahol nem szól ránk a házmester, ez egy elég magas meditációs szint előkészítésének az utolsó állomása, a lépcsőházi feng shui már kész, de még pár szabadtéri yoga gyakorlat elvégzése szükséges, mielőtt Chewbacca fénysebesség fokozatba kapcsolna és a birodalom visszavág. Az idő itt már szűkül 1-2 órára, de cserébe lesz tér.
🙏🍷🍷🍷🍷💧

Tömbházmester: 9 dl bor 6 dl szóda
A Tömbházmester 3 Házmester munkáját végzi. Már 9 dl bor beszerzési helye is rejtély, mivel egy átlagember 750ml-es borosüveges kiszerelésben gondolkodik, valamint nem többnapos tárolást és összeöntögetést preferál. Ezen a szinten viszont 9/6 előállítása alapkövetelmény. Egyszerre három helyen van, nincs idő, nincs tér csak a Nirvana. Kezdőknek nem ajánlott!!!
😨🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷💧💧💧💧💧💧

Szponzorált tartalom: Az első részben a Zenekaros Italok Whole Lotta Rozé 2020 kiadványát teszteltük.
Rendelhető:

Whole Lotta Rozé száraz rozébor 2020 – Zenekaros Italok (cultofwine.hu)

wine&soda

 

#wineandsoda
#fröccs
#kultúrfröccs
#cultofwine
#házmester
#borésszóda

Antecedent

Wine & Soda was born in 2020, its basic goal was to promote and present the Hungarian spiccer culture. In the first season, 5 themes were presented which due to the constantly growing interest, will continue this year but with a renewed, more unified image. What does not change however is that both the pictorial and the text composition still come to life in the interpretation of Tamás Rémai and Cult of Wine The Art Winery. 

The first five issues can be read here (unfortunately only in Hungarian): Wine&Soda Kultúrfröccs (@wine_and_soda) • Instagram-fényképek és -videók